Fisk

Tuna Wraps

af Bech88 og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5
4 Gns
1 Antal

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 15 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Lækker frisk tuna wrap som er hurtig og nem at lave

Ingredienser

  • 1 dl tun
  • 2 stk blade af spidskål
  • 1 hândfuld asparges i små stykker
  • 1 hândfuld snack peber i tern
  • 2 stk forårsløg i skiver
  • 1 spsk græsk yoghurt
  • 1 knsp salt
  • 1 knsp peber
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk mayonnaise

Fremgangsmåde

  1. Tun røres sammen med asparges skåret i små stykker, snackpeber skåret i tern og forårs løg i tynde fine skiver.
  2. Dressingen laves af mayonnaise og græsk yoghurt smagt til med citron og salt og peber.
  3. Dressingen blandes i tunen som skal serveres i friske skyllede blade af spidskål.
  4. Velbekomme! :)

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.