Paleo dessert

Trøffelkugler med dadler og kakao

af Konnerup og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 10 - minutter

Tilberedning 30 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Lyst til lidt lækkert til kaffen. Prøv disse trøffelkugler! De er super nemme og SUPER lækre.

Ingredienser

  • 100 gram Tørrede dadler uden sten
  • 1 spsk Kakao uden sukker
  • 1 spsk Kokosolie
  • 1 knsp Vanilje fra vaniljestang
  • 2 spsk Kokosmel

Fremgangsmåde

  1. Blend dadler, kakao, vanilje og olie i en foodproceser/stavblender. Rul ca. 9 kugler og rul dem i kokosmel. Sæt på køl i køleskabet i 30 min, men kan sagtens stå længere.
  2. Spis med velbehag.

Kommentarer

  1. Sille Clausen sagde til 15. september 2013

    Dem laver jeg også – og det vil så sige, mine er lidt, ej måske meget, anderledes.
    Jeg putter nemlig altid en masse grofthakkede nødder i, lidt chili og fint hakket ingefær i sammen med. Og ofte laver vi dem som små barer – lidt som dem, man kan købe i dyre domme fra RAW.
    Jeg vender dem dem så i kakao eller fint hakkede nødder eller kokos. Ofte laves der lidt af hver, så kan man nemlig vælge, lige den, ens smagsløg lige trænger til.

    Nødderne varrierer alt efter, hvad vi har liggende i skuffen.
    Desuden kommer jeg også somme tider blendede morbær, abrikoser, eller figner i.

    Mums – de er efterhånden et fast inventar i vores køleskab, da mine døtre og mand også synes, de er super gode at have med i madpakken til sidst på dagen, hvor man nemt kan trænge til lidt sødt :-)

  2. Konnerup sagde til 20. september 2013

    God ide!! Det må jeg prøve!!

  3. Josephine sagde til 22. oktober 2013

    Bruger I altid kokosolie, eller kan andre olier anvendes?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.