Fjerkræ

Tærte uden bund

af Sabine-Murati og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 45 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Super lækker ‘tærte’ og super nem at lave – kan varieres i det uendelige!

Ingredienser

  • 2 stk porrer, store
  • 500 gram kyllingebryst
  • 1 stk løg
  • 8 stk æg
  • 1 smag til løgpulver
  • 1 smag til hvidløgsgranulat
  • 1 smag til chilipulver
  • 1 smag til Himalayasalt
  • 1 smag til peber
  • 1 - andefedt, til stegning

Fremgangsmåde

  1. Porrerne snittes fint.
  2. Steg i rigeligt andefedt - krydr med løgpulver, tørret hvidløg, chilipulver og salt.
  3. Porrerne lægges i bunden af et tærtefad (beklædt med bagepapir).
  4. Lav kyllingefars ved at blende brystfileterne til fars.
  5. Skær løget i fine tern og svits det på en pande i andefedt.
  6. Tilsæt kyllingefarsen og gennemsteg.
  7. Krydr med løgpulver, chilipulver, peber og salt.
  8. Kødet lægges i tærteformen ovenpå porremassen.
  9. Lav gerne nogle små huller i 'bunden', således at æggemassen fordeles mere jævnt. 8 æg piskes sammen med lidt salt og peber og hældes over.
  10. Bages i en forvarmet ovn på 200C i ca. 45-60min.
Emneord: , ,

Kommentarer

  1. Natalia Dolores sagde til 16. maj 2013

    Kan denne tærte fryses ned?

  2. Sabine Murati sagde til 21. maj 2013

    Ja, det kan den godt :-)

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.