Velkommen!
Få din inspiration til sunde opskrifter her med et gratis medlemskab
Om opskriften
En helt simpel ret jeg har kopieret, efter jeg fik den serveret med spaghetti i Italien. Det er efterhånden blevet en af mine absolut yndlingsretter.
Ingredienser
- 1 hândfuld pinjekerner
- 4 stk Tomater
- 1 stk squash
- 1 stk frisk mozarella (kan undlades for "real" paleo)
- 1 hândfuld basilikum
- 1 dl hj.lavet boullion (kan undlades)
- 2 dl vand (1 dl. hvis 1 dl. hj.lavet boullion tilsættes)
- 1 stk hvidløgsfed
Fremgangsmåde
- Start med at rive din squash på langs (på den grove del af rivejernet), så det ligner spaghetti. Sæt det til side.
- Varm panden og rist pinjekernerne. Sæt dem herefter til side.
- Hak tomater og hvidløg fint og put det på panden (jeg laver retten når jeg har friske tomater der er lige ved at være for rynkede til en salat - har ikke prøvet retten med dåsetomat og tror smagen af tomat vil blive for skarp med dåsetomat).
- Tilsæt herefter 2 dl vand (eller 1 dl. vand + 1 dl hj.lavet boullion - jeg plejer at have noget hj.lavet kyllingeboullion i min isterningebakke). Lad det hele koge op og mos tomaterne imens (Saucen kan evt. blendes). Smag evt. til med salt og peber.
- Kog noget vand og hæld det ud over din squashspaghetti. Lad det trække i 30 sekunder (max!) og si vandet fra - pres evt. vand ud af spaghettien da squash er meget vandet. Herefter samler du retten med spaghettien, tomatsauces, frisk mozarella (kan undlades for "real" paleo), pinjekerner og frisk basilikum.
Nyhedsbrev
Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.
Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.
Send en kommentar