Fjerkræ

Spaghetti med kylling-tomatsauce

af Sabine-Murati og arkiveres i

2 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
2 Antal

Version Paleo 2.0

Tilberedning 2,5 - timer

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Spaghetti med ‘løg-hvidløg-gulerod-champignon-tomat-kylling’-sauce. ‘Parmesan’ på toppen (ristede græskarkerner, ristede pinjekerner, havsalt – malet til mel).

Ingredienser

  • 4 stk små squash (til Spaghetti)
  • - SAUCE:
  • 1000 gram løg (i små tern)
  • 2 stk fed hvidløg (i små tern)
  • 400 gram kyllingefars
  • 1000 gram gulerødder (i små tern)
  • 500 gram champignoner (i kvarte)
  • 2 stk dåser hakkede tomater
  • 1 stk dåse tomatpure
  • 3 dl fløde eller kokosmælk
  • 1 smag til havsalt, peber, løgpulver, oregano, chilipulver, spidskommen, citronsaft
  • - PARMESAN:
  • 1 dl Tørristede græskarkerner
  • 0,2 dl Tørristede pinjekerner
  • 1 stk Halvsalt efter smag

Fremgangsmåde

  1. Sauce:
  2. Kød, løg og hvidløg brunes tilsæt derefter resten af grøntsagerne.
  3. Smag til med krydderier
  4. Lad saucen koge ind længe, denne kogte i lidt over 2 timer
  5. -
  6. Spaghetti:
  7. Spiraliz de 4 squash
  8. Spises som de er, rå.
  9. -
  10. ‘Parmesan’:
  11. Kernerne og salt kværnes til mel i en kaffekværn.

Kommentarer

  1. Susanne sagde til 11. marts 2013

    Hallo ! Spaghetti er da ikke stenalderkost! Det er er da vist noget du i den grad har misforstået!

  2. badteacher sagde til 7. april 2013

    MUMS! Smager helt fantastisk. Hele familien giver den 5 knogler. Min mindste mus på 1 år begyndte at pive, da vi fjernede gyden efter hendes 3. portion, så hun spiste lige 4. portion også :-)

    Jeg havde ingen spiraliz, men lavede brede “båndpasta” med min kartoffelskræller og det fungerede fint.

    • Sabine Murati sagde til 30. april 2013

      Hvor er det godt at høre :-D
      Jeg må vidst have mig en omgang snarest – længe siden, at jeg har lavet retten.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.