Fisk

Salade Niçoise

af katrinewinthernielsen og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 45 - minutter

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Endnu en kopi fra en tidligere ferie til en lille hyggelig by i baglandet bag Nice.

Ingredienser

  • 200 gram frisk tun
  • 1 stk babyleaves (eller lignende blandet salat)
  • 1 stk grøn peber
  • 3 stk æg
  • 1 stk gul peber
  • 0,5 stk agurk
  • 1 stk rød peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at smide salaten i et iskoldt vandbad for at holde det sprødt.
  2. Skær grøntsagerne i fine strimler.
  3. Sæt vand til at koge til æggene.. og kog de pocherede æg (tilsæt lidt eddike og salt) Søg evt. på youtube for at se hvordan man laver pocherede æg. For mig lykkes det 1 ud af 10 gange.
  4. Frem med panden og smelt lidt ghee. Panden skal være ret varm.
  5. Giv fisken 2-3 minutter (alt efter hvor tykt stykket er) på hver side. Det må endelig ikke få for meget.
  6. Dræn salaten for vand
  7. Anret med salat, grønt, tun, æg og smag til med havsalt og frisk revet peber!

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.