Fisk

Saftig laks

af Sabine-Murati og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 5 - minutter

Tilberedning 30 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Så er det slut med tør og kedelig laks – denne opskrift er nem at gå til og resultatet bliver altid super lækkert og saftigt!

Ingredienser

  • 1 stk Lakseside
  • 1 stk Citron, økologisk
  • 1 stk Dild, en potte
  • 1 smag til Himalayasalt
  • 1 smag til Peber, grov
  • 1 smag til Chiliflager
  • 1 smag til Hvidløgsgranulat

Fremgangsmåde

  1. Laksesiden skylles under rindende vand og duppes tør - placeres i et ovnfast fad.
  2. Salt, peber, chiliflager og hvidløgsgranulat drysses over laksen.
  3. Citronen skæres i skiver og lægges ovenpå laksen.
  4. Dilden skylles, hakkes groft og drysses over citronskiverne.
  5. Laksen bages i en forvarmet ovn på 150C i ca. 30min.
Emneord: , ,

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.