Paleo tilbehør

Rodfrugt røsti

af Mezzo og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Jeg ved det ikke

Forberedelse. 20 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Så der var en grøntsags røsti som blev bagt i ovnen, så blev lidt inspireret men jeg ville godt stege mine på panden

Ingredienser

  • 2 stk gulerødder, store
  • 2 stk persillerod, små
  • 2 stk pastinak, mellem
  • 1 stk løg
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp peber
  • 3 stk æg
  • 1 stk rødbede
  • 5 spsk olie, til stegning

Fremgangsmåde

  1. Riv gulerødderne og løget på den grove side af rivejernet, persillerod og pastinak på den fine
  2. bland det sammen i en skål med æg, salt og peber
  3. riv rødbeden på den fine side og skyld med vand, knug vandet ud og rør det i massen ( så bliver det ikke så lyserødt)
  4. varm en pande op med lidt olie, rør i massen og sæt en pæn skefuld som trykkes flade, jeg havde 4 røsti adgangen på min pande
  5. steg dem ved svag varme, ca 10 min på hver side

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.