Fjerkræ

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Lækker og nem gryderet til de kolde dage :)

Ingredienser

  • 500 gram Kalkunbryst i strimler
  • 250 gram Champignon
  • 200 gram Løg i tern
  • 2 stk Fed hvidløg
  • 2 stk Rød Peberfrugt i tern
  • 140 gram tomatpure
  • 3 stk Kokosmælk, små dåser
  • 2 spsk basilikum
  • 2 spsk Røget paprika
  • 2 spsk Edelsüss Paprika
  • 1 smag til Chili efter smag
  • 1 smag til Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Champignon, løg og hvidløg svitses i en gryde i lidt olie eller ghee.
  2. Tilsæt kalkunkødet og svits til det har fået farve.
  3. Tilsæt krydderierne – brug gerne rigeligt basilikum – og hæld kokosmælk og tomatpure ved. Hvis du må spise mælkeprodukter, kan man med fordel udskifte lidt af kokosmælken med fløde
  4. Til sidst kommes den hakkede peberfrugt i, og retten småkoger i ca. 5 minutter til kalkunstykkerne er gennemstegt.
  5. Smag til med salt og peber
  6. -
  7. Retten serveres med blomkålsris eller rodfrugtmos og evt. en god salat.

Kommentarer

  1. Julie Tornehave Rasmussen sagde til 10. april 2016

    Så lækker opskrift! Elsker det røget paprika

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.