Paleo brød

Popovas Paleo Pizzabund (Tripel Pizza)

af jvpopova og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 25-30 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Her er opskriften på en meget nem paleo pizza bund, samt inspiration til fyld, som selvfølgelig kan variere efter smag – Oplagt at lave når man har en kødsauce-rest ;)

Pizzaen kan fryses både med og uden fyld.

TIL HUKOMMELSEN:
Neders i fremgangsmåden, er skrevet en mere overskuelig tilgang til pizzaen, så man efter første gang har en lettere oversigt i 3 dele til at lave pizzabunden ud fra.

Ingredienser

  • 20 gram sesamfrø
  • 90 gram mandler
  • 35 gram solsikkekerner
  • 15 gram græskarkerner
  • 2 stk gulerødder (små-mellem str.)
  • 80 gram squash/zucchini/courgette (Svarer til en 1/3)
  • gram - En sjat olivenolie
  • smag til Chili, tørret og kværnet – ca. ½ tørret ikke for stærk chili ellers brug chili flage-krydderi
  • smag til Paprikakrydderi – lidt ad gangen indtil dejen bliver rødlig
  • 2 stk æg (små)

Fremgangsmåde

  1. 1) Blend alle kerner og frø (del 1) til så fin en mel som muligt. Hæld melet over i en skål.
  2. 2) Blend dernæst grønsagerne (del 2), så det bliver helt fint. Hæld denne blanding ned i skålen med melet.
  3. 3) Hæld de øvrige ingredienser (del 3) i skålen; start med at røre lidt olivenolie i, dernæst så meget chili som du ønsker. Paprika er ikke nødvendigt, men jeg brugte så meget at blandingen lige nøjagtig blev rød. Disse røres sammen i blandingen og dernæst røres to små æg i.
  4. 4) Læg et stykke bagepapir på en pizzaform, hvis det haves. Spred dejen ud på denne og sæt pizzabunden ind midt i ovnen på en rist (så den kan få varme nedefra også).
  5. 5) Forbag pizzabunden:
  6. - I mindst 15. Min ved 150-175 grader.
  7. - Dernæst kig til den hver 2 x 5 min.
  8. - Bunden er færdig når den ikke længere er blød på overfladen, siderne er blevet lidt
  9. mørke og overfladen begynder at tage en anelse farve. Bunden bliver sprød men
  10. stadig blød indeni, når den er færdig.
  11. - Du kan evt. forbage bunden længere tid, hvis du ønsker den sprødere, men så risikerer
  12. du at skorpen bliver for hård.
  13. 6) Så skal der fyld på, her vælger du jo selvfølgelig selv dit ynglings fyld. Dette jeg har
  14. gjort;
  15. - Først lagt et godt lag kødsauce over hele pizzaen, ikke for meget på midten. Husk
  16. at kødsaucen ikke må være for flydende!
  17. - Dernæst skåret en ring af en lille ananas til små trekanter og lagt stykkerne over
  18. hele pizzaen.
  19. - (Er man på paleo 2.0 el. lign, kan man dernæst lægge lidt ost på, men dette er
  20. ABSOLUT ikke nødvendigt på denne variant, efter min mening! )
  21. - Oven på dette, har jeg lagt nogle skiver peberfrugt og til sidst rødløg så de kan få
  22. lov at blive sprøde (kan personligt ikke lide når de ligger så langt nede at de bliver
  23. bløde, men dette er smag og behag).
  24. - Til sidst drysses oregano udover pizzaen.
  25. 7) Så skal pizzaen ind i ovnen og blive bagt færdig med fyld på.
  26. - Tog ca. 5-8 min. hos mig, men HOLD ØJE! Ville være så ærgerligt at ende med en
  27. kulsort uspiselig pizza!
  28. Velbekomme!
  29. Den nemme:
  30. Tripel pizzaens bund består (selvfølgelig) af tre dele:
  31. Del 1; "Melet"
  32. Blendes for sig selv
  33. - 90 g mandler
  34. - 35 g solsikkekerner
  35. - 20 g sesamfrø
  36. - 15 g græskarkerner (Have ikke flere i huset, derfor så mange solsikkekerner istedet!)
  37. Del 2; Den farverige sunde del
  38. Blendens for sig selv
  39. - 175 g (økologiske) gulerødder - Ca. 1 lille + 1 stor gulerod.
  40. - 80 g squash /zucchini / courgette – svarer til en 1/3 af grønsagen
  41. Del 3; Den bindende og smagen
  42. Blandes med del 1 og 2 i en skål
  43. - Sjat olivenolie
  44. - Chili, tørret og kværnet – ca. ½ tørret ikke for stærk chili ellers brug chili flage - krydderi
  45. - Paprikakrydderi – lidt ad gangen ind til dejen bliver rødlig.
  46. - 2 små æg

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.