Fisk

Pocheret laks med hollandaise

af badteacher og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 5 - minutter

Tilberedning 7 - minutter

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Laks på den nemme og lækre måde. Jeg har servert det med stegte gulerødder og asparges til.

Ingredienser

  • 1,5 liter vand
  • 10 stk sorte peberkorn
  • 1 stk lauerbærblad
  • 300 gram laksestykker uden skind
  • 150 gram klaret smør
  • 2 stk æggeblommer - pasteuriserede hvis du vil være sikker på ikke at få salmonella
  • 1 stk økologisk citron
  • smag til salt og hvid peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde med vand over at koge - tilsæt citronskiver af halvdelen af citronen, peberkorn og laurbærblad
  2. Når vandet koger lægges laksen forsigtigt i vandet og koges i 3 minutter
  3. Pisk æggeblommerne over vandbad til de bliver lyse
  4. Tilsæt den klarede (smeltede) smør lidt af gangen, mens du pisker grundigt. Det er vigtigt at vandbadet ikke bliver for varmt, da saucen ellers skiller.
  5. Smag til med smør og saften fra den anden halvdel af citronen.
  6. Saucen skal serveres straks efter den er færdig
Emneord: ,

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.