Paleo tilbehør

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 15 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Sød og cremet pesto

Ingredienser

  • 3 stk røde snackpeberfrugter
  • 50 gram cashewnødder, tørristede
  • 25 gram pinjekerner, tørristede
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 50 gram olivenolie, mild
  • 1,5 tsk Himalayasalt
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 2 spsk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Portionen giver ca. 2,5 dl pesto.
  2. Peberfrugterne deles og udkernes. Læg peberfrugterne på en bagepapirsbeklædt bageplade og grill dem på 250C i ovn. Når skindet bliver sort og begynder at boble tages peberfrugterne ud og lægges i en frysepose, der lukkes (dette gør det lettere at fjerne skindet fra peberfrugterne, når de er blevet kolde). Skindet fjernes.
  3. Alle ingredienserne kombineres i en blender/foodprocessor og blendes til en relativt glat pesto, der må dog gerne være lidt tekstur.
  4. Servér til retter med kød, fjerkræ eller æg, som dressing på grøntsager, som dip - mulighederne er mange!

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.