Svin

Paleo stegt flæsk med persillesovs

af Trine-Juul-Andersen og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en opskrift på den gamle danske klassikker stegt flæsk med persillesovs – paleostyle

Ingredienser

 • - Svinebryst skåret i skiver (flæsk)
 • 1 stk blomkålshoved
 • 1 stk broccoli
 • - gulerødder
 • - bund persille

Fremgangsmåde

 1. Kød og grøntsager er lavet som “normalt”.
 2. Jeg kogte et helt “hoved” blomkål, til det var godt mørt… Næsten alt vandet hældes fra – lad lidt være i bunden af gryden som blendes sammen med - Blend så til passende mos :-) Der bliver en del ud af det… Jeg tog lidt over i en mindre gryde – varmes op, krydres som man ønsker og i med persille… Fortyndes med vand :-)
 3. .
 4. Bonus: Rester af sovsen kan spises koldt dagen efter, da persille egentlig ikke må varmes op igen, og det smager også lækkert koldt :-) Jeg spiste det til en kød/kål blanding igår… Det smagte godt sammen :-)
 5. Mere bonus: Der er til mere end en sovs i et “hoved” hvis man ikke er mange selvfølgelig, eller har et afslappet forhold til sovs ;-)

Kommentarer

 1. Casper Morsing sagde til 13. februar 2013

  Super lækker og nem persille sovs, kan sagtens anbefales :)

 2. jacob sagde til 28. februar 2013

  SPIS IK KOLD PERSILLESOVS
  Hej Trine god opskrift. Men bare så folk ikke bliver syge, så er det ikke genopvarmningen af persille der er farlig det er fordi jordbakterier på persille kan omdanne nitrat til nitrit hvis sovsen ikke køles helt ned inden 3 timer. Hvis man spiser den dagen efter er det vigtigt at varme sovsen ordentlig op igen for at dræbe de bakterier der har formeret sig natten over.

 3. Trine sagde til 11. marts 2013

  Tak for skøn opskrift, det fungerede virkelig godt med at lave sovs af blomkålspuré, og hverken jeg eller min mand syntes vi skulle gå på kompromis med denne skønne nationalret :-).

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.