Paleo tilbehør

Paleo pesto

af Sabine-Murati og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Sabine har gjort det igen, denne gang med en opskrift på hvad hun selv kalder verdens bedste pesto – enjoy…

Ingredienser

  • 1 stk potte persille (kun det grønne ;-))
  • 1 stk potte basilikum (-II-)
  • 2 dl olivenolie
  • 1 stk stor håndfuld pistachienødder uden salt
  • 1 stk stor håndfuld græskarkerner (ristede)
  • 20 gram pinjekerner (ristede)
  • 1 smag avsalt, vand, citronsaft, chilipulver

Fremgangsmåde

  1. Kør det hele i blenderen og vupti så er der pesto
Emneord:

Kommentarer

  1. David Larsen sagde til 21. marts 2013

    Hvor lang tid kan den holde sig på køl ?

    • Sabine Murati sagde til 2. april 2013

      1 uges tid.
      Opbevar på et skoldet glas og tag med en ren ske hver gang, det forlænger holdbarheden. Man kan hælde olivenolie over pestoen, så det dækker – det vil virke konserverende i et mindre omfang.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.