Suppe

Paleo hønsekødssuppe

af Jakob-Paleowicz og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Portioner

Del

Om opskriften

Paleo hønsekødssuppe med persille og ingefær – Jakob har gjort det igen og lavet denne fantastiske opskrift. Jakob vi siger; mere af det og tak.

Ingredienser

  • 1 stk kylling
  • 2 stk store porrer
  • 6 stk gulerødder
  • 1 stk knoldselleri
  • 1 stk løg
  • 2 stk hvidløg
  • 1 spsk peberkorn
  • 2 spsk salt

Fremgangsmåde

  1. Skyller fuglen, smider den op i min 10l gryde, dækker med vand og stiller over.
  2. Ordner grøntsagerne, enkelt og groft.
  3. Når fuglen begynder at koge skummer jeg overfladen indtil jeg ikke kan få fat på mere, hælder ca 1liter koldt vand henover overfladen.
  4. Tilsætter resten af ingredienserne og lader det koge stille og roligt i ca halvanden time.
  5. Smider “fyldet” i et dørslag, tager det meste fedt af suppen, smider op i en tallerken og så er der bas!!!
  6. Kan efterfølgende varieres i det uendelige, tomat, rødbede, thai eksempelvis.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.