Paleo brød

Paleo brød

af djsteffen og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 45 - minutter

Sværhedsgrad Let

Del

Om opskriften

Hurtigt og lækkert erstatning for alm. rugbrød eller grovere brød.

Ingredienser

  • 50 gram Mandelmel
  • 35 gram Kokosmel
  • 70 gram Sesamfrø
  • 70 gram hørfrø
  • 70 gram solsikkekerner
  • 35 gram græskarkerner
  • 70 gram hasselnødder
  • 1 spsk honing
  • 5 stk æg
  • 0,5 dl Jomfruoliven olie

Fremgangsmåde

  1. Hasselnødderne hakkes efter smag.
  2. Mandelmel, kokosmel, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og hasselnødder blandes i en skål.
  3. 5 æg tilsættes blandingen og mikses sammen. Tilsæt derefter honning, olivenolie og salt.
  4. Bages i form ved 160-170 grader i 45-60 min.
Emneord: , ,

Kommentarer

  1. Johanne-Marie sagde til 14. juli 2019

    Jeg så et sted, at man kan udskifte æg i et paleobrød, med en blanding af loppefrøskaller og vand og vil gerne vide, hvor meget af hvert, der erstatter et æg.
    Det kunne måske også være godt bare at udskifte nogle af æggene med denne blanding?
    Hvad mener de, der har mere erfaring med paleo bagning, end jeg har?
    Med venlig hilsen, Rosmarin

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.