Svin

Paleo “Brændende kærlighed”

af PaleoDK-Dropbox og arkiveres i

2 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5
4 Gns
2 Antal

Version Paleo 2.0

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en fantastisk klassiker fra det danske køkken lavet Paleo style – Brændende Kærlighed. Denne opskrifter er intet mindre end Renés livret og nu har han delt her op paleo-opskrifter.dk, så alle vi andre kan få glæde af den. Lavet af: Rene Larfort

Ingredienser

  • 500 gram øko bacon
  • 1 stk stort løg
  • 1 stk blomkål
  • 1 stk broccoli
  • 2 stk gulerødder
  • 2 stk persillerødder
  • 50 gram smør
  • 1 dl kokosmælk
  • - Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Steg bacon og løg
  2. Skær alle grøntsagerne i store stykker og kog dem i 10-12 minutter.
  3. Hæld vandet fra og læg grønsagerne i ’lag’ i en skål på denne måde:
  4. Grøntsager – Et par klatter smør – Grøntsager – Et par klatter smør – Grøntsager.
  5. Hæld kokosmælken over.
  6. Blend.
  7. Smag til med salt og peber, når mosen har den ønskede konsistens.
  8. Server.

Kommentarer

  1. Mona H sagde til 10. marts 2013

    Jeg brugte pastinakker, gulerødder og blomkål og retten smagte skønt. Mosen var dejlig let modsat en rigtig kartoffelmos som lander meget tungt i maven.

  2. Søren Lynge Brandt sagde til 10. marts 2013

    Vi har lavet denne opskrift:
    Rigtig lækkert, men man skal passe på ikke at blende det for meget så det bliver for tyndt.
    Husk at vaske blender dele af med det samme, da blandingen da misfarve plastdele :-)

    Kan varmt anbefale denne ret !

  3. Karina Kramer sagde til 3. maj 2013

    Hej :-)
    Hvor køber I Jeres øko bacon henne?

  4. Sabine Frandsen sagde til 19. juli 2013

    jeg ELSKER denne ret! Og man kan ikke få nok bacon på! Smager også godt med lidt pølse i :)

    Tak for en kanon opskrift!

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.