Okse

Oksekød i rød karrypasta (Panang Curry)

af Stine-Conrad og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5
4 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 90 - minutter

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en opskrift på Oksekød i rød karrypasta (Panang Curry)

Ingredienser

  • 8 stk kaffir limeblade
  • - en sjat olie
  • 3 spske panang karrypasta(hjemmelavet)
  • 1 stk dåse kokosmælk
  • 400 gram mørt oksekød i strimler(eller kylling)
  • 1,5 dl vand, kan undlades
  • 2 tsk fiskesauce, kan undlades da det ikke er Paleo
  • 1 stk rød chilipeber(hvis man synes det skal være endnu stærkere)
  • 1 stk bundt asparges

Fremgangsmåde

  1. Brun kødet i oilien.
  2. Tilsæt kokosmælk, karrypasta, kaffir blade og fiskesauce.
  3. Retten simrer til kødet er mørt (1-1½ time.)
  4. Asparges kommer i til sidst, så de ikke bliver udkogte…
  5. Smag til med mere chili, hvis nødvendigt.
  6. Serveres med blomkålsris og salat til….
Emneord: ,

Kommentarer

  1. Stine Conrad Jørgensen sagde til 10. marts 2013

    Håber du kan lide opskriften – skriv hvis du har kommentar

  2. Frederik sagde til 10. marts 2013

    God opskrift men den er lidt for sovset og fed.. :) man savner et alternativ til ris :)

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.