Suppe

Minestróne

af Lene-Reedtz-Schjerning og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 1,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 1,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 1,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 1,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 1,00 ud af 5
1 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

En “lun” ret til de mørke og kolde vinteraftner – der kan sagtens tilsættes andre rodfrugter også – kun fantasien sætter grænser ;-)

Ingredienser

  • 6 stk gulerødder
  • 0,5 stk knoldsellerri
  • 4 stk hvidløg
  • 2 stk løg
  • 2,5 dl hakkede dåsetomat
  • 0,5 liter grøntsagsboullion
  • 1 smag til salt
  • 1 smag til peber
  • 1 smag til timian

Fremgangsmåde

  1. Skær grøntsagerne i grove tern.
  2. Svits løg og hvidløg.
  3. Tilsæt grøntsagsternene og svits let.
  4. Tilsæt de hakkede tomater og boullion, så det lige akkurat dækker grøntsagerne.
  5. Tilsæt krydderi og lad suppen koge op.
  6. Lad den simre i en 20 minutters tid.
Emneord:

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.