Okse

Meatza

af Emil.S.Steensen og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 2.0

Portioner

Del

Om opskriften

Emils udgave af meatza med masser af grøntsagstopping.

Ingredienser

  • - FARS:
  • 800 gram oksekød
  • 2 stk fed hvidløg, fint hakket
  • - Frisk basilikum/tørret
  • - Frisk oregano/tørret
  • - Kværnet peber
  • - Frisk chili, hakket
  • 2 stk æggeblommer
  • - TOPPING:
  • - Løg
  • - Rød peber
  • - Gulerod
  • - Pastinak
  • - Svampe
  • - Porre
  • - Bacontern
  • - (Chili-tomat sovs til at smøre på bunden)

Fremgangsmåde

  1. Bland ingredienser til farsen
  2. Snit grøntsagerne fint – brug gerne et mandolinjern/juliennejern/kartoffelskræller
  3. Steg bacontern hurtigt på en pande
  4. Form farsen til bunde, <½ cm. i tykkelse
  5. Svits bundene hurtigt på panden
  6. Læg bundene på en bradepande med bagepapir og drys grøntsager og bacon ovenpå
  7. Sæt i ovnen i 10-15 minutter ved 200 grader.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.