Okse

Lasagne med aubergine

af PaleoDK-Dropbox og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 20 - minutter

Tilberedning 35 - minutter

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en opskrift på lasagne, som er hurtig og et nemt måltid. Denne ret er meget velsmagende og er et sundt og lækkert alternativ til de klassiske opskrifter.
Vær ikke bange for at bruge nogle rester af grønsager, som du har i køleskabet. Det kan være forskellige rodfrugter. Opskrift af: Thomas Kruse.

Ingredienser

  • 250 gram hakket okse
  • 250 gram hakket kalv
  • 3 stk dåser flåede tomater
  • 4 stk gulerødder
  • 1 stk dåse tomatpure
  • 2 stk løg (prøv eventuelt med rødløg)
  • 3 stk fed hvidløg
  • 1 stk aubergine
  • 1 hândfuld frisk basilikum (tørret basilikum kan også bruges, men giver ikke samme gode smag)
  • - Salt + peber
  • - Parmigiano-Reggiano eller parmesan

Fremgangsmåde

  1. Skær auberginen i skiver og steg dem på en pande. Læg skiverne til side. Skær mozzarella-osten i skiver, og læg dem ligeledes til side.
  2. Steg løg og hvidløg på en pande eller i en gryde indtil gyldent (fremhæver smagen i kødet).
  3. Tilsæt derefter kød og brun det af. Smag til med salt og peber. Bland derefter grønsagerne i og til sidst tomat pure/flåede tomater.
  4. Herefter skal det fordeles i et ovnfast fad. Det bedste resultat opnås ved at starte med et tyndt lag sauce, derefter aubergine plader -> sauce -> auberginer -> mozzarella -> sauce -> aubergine -> sauce -> aubergine og til slut mozzarella. Du kan også rive lidt parmesan og fordele sammen med mozzarella.
  5. Stilles i en forvarmet ovn på 200 grader i 35 minutter. Hvis der bruges varmluft, skal temperaturen sænkes en smule. Pyntes med revet parmesan og noget overskydende basilikum eller andre lækre krydderurter.

Kommentarer

  1. Lisbeth Vandel sagde til 10. marts 2013

    Hvis du prøver opskriften, vil vi blive glade for et billede, som vi kan sætte på siden. Tak.

  2. marianne laursen sagde til 10. marts 2013

    Den glæder jeg mig til at prøve idag – men mangler Mozarella ost ikke i ingredienslisten? Virker lidt sådan :)

  3. Linea sagde til 10. marts 2013

    Hej! Jeg skal lave denne herlighed imorgen til 4 personer, men hvor mange er opskriften ca til? Jeg sys ikk lige jeg kan bedømme det.

  4. badteacher sagde til 16. maj 2013

    Jeg har billede – hvor skal det sendes hen?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.