Vildt

Langtidsstegt vildtkølle

af Sune og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 14 - timer

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Så ser man sig selv fredag morgen klokken 5:30 står og forberede en dejlige vildtkølle som drengene skal have når de kommer på besøg i aften.
Resultat: fuldstændig hysterisk lækkert som alle bør prøve…

Ingredienser

  • 1 stk vildtkølle (og ikke en fra en gammel buk)
  • 1 stk pakke økologisk bacon (brug spæk for "real" paleo)
  • 2 stk gulerødder
  • 2 stk løg
  • 0,25 stk knoldselleri
  • 6 stk lavendel blade
  • 1 hândfuld frisk rosmarin
  • 1 hândfuld timian
  • 1 - salt og peber
  • - Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Puds vildtkøllen og kort eventuelt lidt af knoglen så den passer ned i en bradepande
  2. Snit gulerod, selleri og løg i grove skiver og læg det i bunden af bradepanden
  3. Gnid vildtkøllen ind i et godt lag olivenolie
  4. Læg krydderurter og lavendel rundt omkring
  5. Læg bacon over så hele overfladen er dækket
  6. Sæt den i oven ved 65-70 grader i 12-14 timer eller indtil kernetemperaturen er 62-63 grader
  7. Tag ud og varm grillen i ovnen godt op og slut med at grille i 2-4 min. for at få baconen sprød
  8. Server med rodfrugtmos og nogle vindruer eller anden sødt

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.