Paleo brød

Lækre boller

af Lene-Reedtz-Schjerning og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 12 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Den her opskrift er klart en favorit hvis man savner brød – den bliver lidt sød af æbler og kokosolien men er dejlig blød og saftig. Kan holde sig en lille uges tid i en tæt lukket bøtte i køleskabet og kan med fordel lunes lidt i ovnen eller på brødrister ved servering – smager absolut bedst frisbagte ;0P

Ingredienser

  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 2,5 dl mandler (malet til mel)
  • 2,5 dl hasselnødder (malet til mel)
  • 2 stk æg
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 knsp salt
  • 3 stk æbler

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne blandes og formes til 6-8 boller på en bageplade med bagepapir. Brug en grydeske da dejen er ret klæbrig/fedtet.
  2. Bages ved 200 grader - varmluft 180 grader i 12 - 13 min. eller til de er fint mørkebrune…

Kommentarer

  1. Mette sagde til 16. april 2013

    Jeg lavede små madpakkemuffins- der blev i alt 31 stk. Tilføjede desuden en tsk rå honning og en tsk kanel. Det blev super godt.

  2. Wilkinson/Madsen sagde til 13. november 2013

    En skøn bolle som også falder i god jord hos vores ikke-paleo gæster.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.