Fjerkræ

Kylling i karry i det grønne

af Anni-Cecilie-Thy og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 15 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Super enkel ret, der egner sig både som frokost, som aftensmad eller evt. som mellemmåltid, hvis der er rester. Der er stor variationsmulighed hvad smag angår, alt om, hvilken slags karry, hvor stærk chili og hvor meget ‘sødt’, man bruger.

Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 6 stk små champignoner
  • 1 stk snackpeber
  • 1 - fed hvidløg
  • 1 hândfuld løsfrossen, helbladet spinat
  • 200 gram kyllingefilet, skåret i tern
  • 1 spsk kokosolie el, andet fedtstof
  • 2 stk tørrede abrikoser
  • smag til med karry, chili, ingefær, salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Skær løget i halvt og derefter i tynde ringe. Skyl peberfrugten, fjerntoppen, skær den halvt over og fjern kernerne. Skæres derefter i tynde halvringe. Pil hvidløgsfedet og hak det fint. Skyl champignonerne kort, tør dem godt og skær dem i tynde skiver. Skær de tørrede abrikoser ud i små tern.
  2. Sæt en wok eller sauterpande over på højt blus. Når den er varm, tilsæt halvdelen af fedtstoffet. Når det er smeltet, sauteres først løgene, og når de begynder at blive klare og få lidt farve, tilsættes champignonerne og hvidløget. Når de begynder at blive bløde og få farve, tilsættes peberfrugten. Skru ned på middel varme og sauter et par minutter. Grøntsagerne tages herefter op af panden/wokken.
  3. Smelt den sidste halvdel af fedtstoffet på panden/i wokken og tilsæt kylling sammen med karry, ingefær og chili. Vend det i panden med jævne mellemrum, til ternene har fået lidt farve over det hele.
  4. Tilsæt de stegte grøntsager sammen med den frosne spinat og de tørrede abrikostern, vend det rundt til spinaten er blevet varm og smag til med salt, peber og evt. mere karry, ingefær og chili.
  5. Serveres med det samme, evt. med et drys ristede og saltede cashewnødder på.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.