Paleo dessert

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 10 - minutter

Tilberedning 2 - timer

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Kokoskonfekt med jordbær og rabarber

Ingredienser

  • 100 gram kokossmør (Creamed Coconut)
  • 50 gram kokosolie (fx Tropicai)
  • 20 gram kokosmel
  • 4 tsk frysetørret jordbær
  • 4 tsk frysetørret rabarber

Fremgangsmåde

  1. Ca. 20 stk. afhængig af formenes størrelse
  2. Kokossmør og kokosolie smeltes i en gryde over svag varme.
  3. Når det er smeltet tages gryden af varmen og kokosmel, jordbær og rabarber tilsættes.
  4. Rør rundt i blandingen så alt fordeles.
  5. Massen hældes nu i små silikoneforme og stilles på køl. Efter et par timer kan konfekten vendes ud af formene.
  6. Opbevares i en tætsluttende beholder på køl, hvor holdbarheden vil være minimum 1 uge.
  7. Indkøb
  8. Kokossmør (Creamed Coconut fra Cosmoveda) og kokosolie (jeg anbefaler Tropicai) fra Viivaa
  9. Frysetørret jordbær og rabarber fra Krydderiet i Torvehallerne

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.