Paleo tilbehør

Kålspaghetti

af Anni-Cecilie-Thy og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Opskrift på Kålspaghetti. Kan spises til de fleste retter, hvor man normalt serverer spaghetti.

Ingredienser

  • 1 stk Spidskål eller ½ hvidkål
  • 3 stk små løg
  • 1 spske olie
  • smag til med salt, peber og hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Fjern de yderste blade fra kålen. Skær hovedet tynde strimler, så de danner lange ‘spaghettier’. Med spidskål kan det gøres, uden at skære det i halvt, men med hvidkål skal kålhovedet flækkes på langs først.
  2. Skyl dem, så alt jord og snavs fjernes og stil dem til afdrypning i en sigte.
  3. Skræl løgene og skær dem i tynde ringe eller halvringe.
  4. Varm en pande op (evt med olie) og svits løgene til de begynder at få farve.
  5. Tilsæt de nu afdryppede kålstrimler, og vend dem med løgene.
  6. Lad stege og vend jævnligt, indtil kålen bliver blød og begynder at tage farve – det tager længere tid med hvidkål end med spidskål.
  7. Smag til med peber og evt. hvidløg og salt.
  8. .
  9. Tip: Omkring stokken af kålhovedet kan det godt blive besværligt at lave tynde strimler – her plejer jeg at skære skiver og så fjerne ‘stokken’ efterfølgende. Selve stokken bruger jeg så fx til at koge fond, suppe eller lignende.

Kommentarer

  1. Anni Cecilie Thy sagde til 15. marts 2013

    Velbekomme – håber i kan li’ opskriften

  2. Anni Cecilie Thy sagde til 15. marts 2013

    Vil lige sige, at med mindre man har en meget stor pande, er det en god idé at tilsætte kål af flere omgange – den rå kål fylder væsentlig mere end den tilberedte kål nemlig :)

  3. Paleo admin sagde til 15. marts 2013

    Laver du denne ret, så send gerne et billede ind til os, som vi kan sætte på….

    • Katia Azizi sagde til 15. marts 2013

      Jeg har lavet den i aften og har et billede, men hvordan gør jeg?

      Ps. MUMS! Det smagte fantastisk, det var ikke meget pasta jeg spiste i forvejen, men denne ret, får mig slet ikke til at savne det :)

  4. David Lindgaard sagde til 15. marts 2013

    Alt for lækkert og nemt! Tak for en god opskrift. :)

  5. Maria Langøre sagde til 3. april 2013

    Smager rigtig godt. Jeg brugte hvidkål og rullede bladene så de var nemmere at snitte.
    Jeg stegte det i stor vok til det havde taget godt med farve.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.