Svin

Kålrouletter

af Sune og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en dejlig “gammel” opskrift på Kålrouletter

Ingredienser

  • 500 gram øko hakket svine/kalvefars
  • 1 stk æg
  • 1 stk løg
  • 1 dl kokosmælk (det fede fra toppen af dåsen)
  • 2 spsk kokosfibre eller fiberHusk
  • - Salt og peber
  • - fedtstof til at stege med
  • 1 stk hvidkålshoved
  • 1 stk bomuldssnor

Fremgangsmåde

  1. Rør farsen med alle ingredienser og lad den hvile
  2. Stor gryde sættes over med letsaltet vand - (kålhovedet skal være dækket af vandet) og når vandet koger sænkes hvidkålshovedet ned i og lad det koge 5-10 min
  3. Hvidkålshovedet tages op af vandet og køler en smule - lad vandet blive i gryden og lad være med at slukke for blusset.
  4. Skær de enkelte blade fra ved stokken et efter et og nu kan de enkelte kålblade skilles fra hovedet - hvis bladene ikke slipper (dvs at de går i stykker) kan du lægge kålhovedet tilbage i vandet og lad det koge yderligere et par minutter :-)
  5. Læg nu en passende mængde fars i midten af hver blad og pak farsen ind med kålbladet. Bind snor rundt om og læg dem ned i vandet og lad dem koge lidt. Når de er færdige vil de flyde lidt op mod overfladen. Tag dem op og lad dem dryppe af i en sigte,
  6. Så skal de steges på panden. Og når de er brune og flotte på begge sider er de klar til at blive serveret :-)
  7. .
  8. Tip: og så kan du også fryse dem både stegt og ustegt .......
Emneord: ,

Kommentarer

  1. test1102 sagde til 26. februar 2013

    top lækker

  2. Wilkinson/Madsen sagde til 27. september 2013

    Smagte herligt, krydderede farsen med chili og gulerodssaft. Super god konsistens!

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.