Suppe

gulerodssuppe med appelsin og ingefær

af chrella og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 10 - minutter

Tilberedning 25 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

gulerodssuppen er meget let at lave, og den varmer dejligt. Hvor meget ingefær der skal i er en smagssag, så der må man prøve sig lidt frem.

Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1000 gram gulerødder
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 2 dl appelsinsaft
  • - frisk ingefær

Fremgangsmåde

  1. Løget hakkes og steges i olivenolie i en gryde, til det er lysebrunt.
  2. Gulerødderne skæres i grove stykker og tilsættes, sammen med grøntsagsbouillon.
  3. Kog suppen 20 minutter, eller til gulerødderne er møre.
  4. Blend eller purér suppen, tilsæt appelsinsaft og smag til med friskrevet ingefær (husk at prøv lidt frem med mængenden af ingefær) salt og peber.
  5. Steg baconen på panden.
  6. hæld suppen i en skål og drys baconen hen over.
Emneord: ,

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.