Paleo brød

Gulerød/kål rugbrødsboller

af May-Vibe og arkiveres i

2 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 5
3 Gns
2 Antal

Version Paleo 1.0

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en opskrift på Gulerød/kål rugbrødsboller

Ingredienser

  • 100 gram mandelmel*
  • 100 gram hasselnøddemel*
  • 100 gram revet kål
  • 2 stk revede gulerødder
  • 2 tsk salt
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl olivenolie
  • 5 stk æg
  • 25 gram birkes**

Fremgangsmåde

  1. Mix alle ingredienser sammen og put i forme. Størrelsen på billedet svarer til lidt over en dl i silikone muffinsforme.
  2. *Hak/blend/kværn mandler og hasselnødder efter smag. Mit kværnede jeg forholdsvis fint, men med lidt større stykker i også.
  3. **Drys dem med birkes, det kan dog sagtens udelades.
  4. 160 grader i 45 minutter.
Emneord:

Kommentarer

  1. Yega sagde til 11. marts 2013

    Hej Vibe :-) det lyder rigtig lækkert, men hvad betyder stjernerne?
    Vh

    • May Vibe sagde til 6. maj 2013

      Det er bare så man kan forstå hvad man skal gøre ved ingredienserne i fremgangsmåden. :)
      Fx. står der: 100 g. mandler* og senere i fremgangsmåden står der endnu en *. Det er altså forklaringen til mandlerne.
      Ved du hvad jeg mener?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.