Paleo tilbehør

Gulerod-æble creme

af Sabine-Murati og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 30 - minutter

Portioner

Del

Om opskriften

Lækker crunchy creme til fx en god bøf. Sød, stærk og frisk på samme tid!

Ingredienser

  • 4 stk Gulerødder
  • 1 stk Løg
  • 10 spsk Klaret smør, flydende
  • 1 smag til Chilipulver
  • 1 smag til Peber
  • 1 smag til Himalayasalt
  • 1 smag til Gul karry, pulver
  • 1 stk Æble

Fremgangsmåde

  1. Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver (for kortere kogetid), Løget skrælles og skæres i bidder. Koges i vand til 'mørt med bid'. Dræn alt vandet fra, smid det ud.
  2. Tilsæt det klarede smør. Blend ingredienserne til en glat creme, brug en stavblender. Smag til med chilipulver, peber, salt, lidt gul karry.
  3. Snit æblet i fine tern og vend det i cremen.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.