Paleo brød

Grov knækbrød med chili og Nigellafrø

af Laila-Wilkinson og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 1 - timer

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Inspireret af Kathrine Tuborghs opskrift.

Ingredienser

  • 100 gram Hørfrø
  • 50 gram solsikkekerner
  • 50 gram sesamfrø
  • 50 gram græskarkerner
  • 25 gram Nigellafrø
  • 1 dl Gulerodssaft
  • 1 dl vand
  • 0,5 tsk havsalt
  • 1 tsk chili

Fremgangsmåde

  1. Sæt 50g hørfrø i blød i en dl vand i 15 min i køleskabet.
  2. Blend halvdelen af alle frø og kerne og de resterende hørfrø og bland dem med de hele frø og kerner incl. nigellafrø.Tilsæt havsalt og chili.
  3. Tilsæt hørfrø og gulerodssaft og rør dejen sammen til en klæg masse.
  4. Hæld dejen ud på bagepapir på en bageplade, læg endnu et stykke bagepapir over og rul dejen ud så den dækker hele pladen.
  5. Flern bagepapiret og skær knækbrødsdejen i de ønskede str.
  6. Bag 1 time.
  7. Lad det køle af, knæk det og opbevar i en lufttæt kagedåse.

Kommentarer

  1. Jens Filthuth sagde til 29. september 2013

    Hvad temp. bager du Knækbrøddet ved?
    J

  2. Helena Rahbek Løfqvist sagde til 5. oktober 2013

    Hvad er det for nogle boller der står på bagepapiret? Ser vildt lækre ud.

  3. Lisa Weidich sagde til 26. februar 2014

    Jeg er også nysgerrig efter at få temperaturen at vide.. De lyder lækre.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.