Paleo morgenmad

Grøntsagssuppe med kylling

af Cblh og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5
4 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 1 - minutter

Tilberedning 10 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Jeg synes morgenmaden er den største udfordring på Paleo 1.0. Hvad jeg nu efter 3 dage ikke ville gøre for en skål skyr, müesli eller havregryn med mælk! Og når man har fået så mange æg indtil nu (6 på 3 dage), er man nok nødt til at holde lidt igen og gå over til kød som proteinkilde.Kød om morgenen er en ret stor hurdle, man skal over og vænne sig til, men ting tager tid og en dag synes man forhåbentlig, at det er lækkert.

Ingredienser

  • 700 gram Frosne grøntsager (broccoli, blomkål og gulerødder)
  • 400 ml Organisk kokosmælk
  • 1 knsp Himalaya krystalsalt
  • 200 gram Kylling af inderfilet
  • 1 knsp Økologisk citrongræs

Fremgangsmåde

  1. Tag posen med grøntsagerne ud af fryseren og læg i en sigte.
  2. Kog vand i en elkedel og hæld over grøntsagerne, så de tør hurtigere op.
  3. Hæld grøntsagerne i en blender og tilsæt kokosmælken og salt og start blenderen.
  4. Hvis man gerne vil have suppen rigtig varm (og har tid), kan man derefter varme det i en gryde eller i mikroovnen. Men det er en rigtig dejlig og cremet suppe og det er første gang jeg har lavet den.
  5. For at få proteiner, stegte jeg ved siden af kylling tilsat lidt citrongræs for at gøre retten lidt frisk, da kokosmælken godt kan være lidt tung.
  6. Jeg fik desværre ikke tager noget billede, men jeg kommer nok til at lave den igen, og så kan jeg indsætte et billede.
  7. Som sagt er det første gang jeg laver den (dette er i øvrigt kun min tredje dag på Paleo), så hvis I andre har gode råd eller ændringer, så del dem endelig :-)

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.