Svin

Fyldt farsbrød med sød kartoffel chips

af Kamolchanok og arkiveres i
Se denne opskrift pâ Kamolchanok's hjemmeside!

1 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 3,00 ud af 5
3 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 30 - minutter

Tilberedning 30 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Opskriften er virkeligt lækkert og nemt at lave. Jeg lavede denne ret og blev helt overrasket over hvor godt det smagte.

Ingredienser

  • 1 stk pk. hakket svin
  • 1 stk rødpeber
  • 1 hândfuld basilikum
  • 1 hândfuld persille
  • smag til med salt og peber
  • 2 stk æg
  • 2 spsk ærtemel

Fremgangsmåde

  1. Bland farsen sammen og form den i et fad. Ind i ovnen i 180 grader og ca. 30-40 min.
  2. Chipsene skar jeg ud i tynde skiver, saltede dem og lod dem trække i 5 min og stegte dem i klaret smør. De skal have lidt tid på panden for og få den rette kulør og sprødhed så måtte prøve mig frem.
  3. Jeg kom så i tanke om, at jeg glemte løg og hvidløg i, men det er op til en selv hvad man vil putte i farsen.

Kommentarer

  1. Shazzad Hossain Khan sagde til 24. juni 2013

    I love this recipe

  2. Shazzad Hossain Khan sagde til 24. juni 2013

    But, i can’t cook !!!

  3. Shazzad Hossain Khan sagde til 24. juni 2013

    Who had this dish ?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.