Skaldyr

Fried Broccoli Rice m. Kylling og rejer

af charlotteerex og arkiveres i ,

1 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5
4 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning max 30 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Hvis man er stor fan af thai mad eller asiatisk mad i det hele taget, så er dette opskriften til dig! Til de dage hvor man ikke gider lave det helt store i køkkenet!
Det er en nem simpel ret og minder meget om fried rice man ville få i asien bare uden ris.
Kan laves med forskelligt, men denne opskrift er med kylling og rejer!

Ingredienser

  • 1 stk løg
  • 2 stk hvidløg
  • 1 - Ingefær
  • 1 stk Lime (saften)
  • 1 tsk Thai Curry (rød)
  • 1 tsk Chili paste
  • 2 stk Gulerødder
  • 200 gram Broccoli
  • 200 gram Kylling
  • 50 gram rejer (cirka)
  • 1 stk Æg

Fremgangsmåde

  1. Snit: løg, hvidløg og ingefær.
  2. Steg på panden
  3. Snit kylling i mindre stykker og samle i en skål
  4. Vend chili paste og thai curry paste med kyllingstykkerne
  5. Pres saften fra lime ned i skålen
  6. Smid det hele til på panden
  7. (Hvis med rejer: Tilføj rejerne)
  8. Riv gulerødder og broccoli på rivejern
  9. Smid det på panden
  10. Vend det hele
  11. Tilføj æg
  12. Smag til med salt og peber (gerne mere chili hvis man er fan af det)
  13. Steg til det hele er "klistret sammen"
  14. TIP: lav gerne dobbelt portion. Kan anbefales som frokost dagen efter
Emneord: , ,

Kommentarer

  1. Lasse Pedersen sagde til 12. marts 2013

    Velsmagende – tak for denne lækre ret.

  2. Ulrik Andersen sagde til 18. marts 2013

    Nemt, velsmagende og mættende! Fungerer også fint med hakket oksekød.

  3. Tina sagde til 9. august 2015

    Er afprøvet her til aften – kan anbefales !

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.