Fisk

Fiskelasagne med søde kartofler

af Jannie og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 40 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Portioner

Del

Om opskriften

En ualmindelig vellykket fiskelasagne.

Ingredienser

  • 3 stk søde kartofler
  • 2 stk løg, hakket
  • 5 stk hvidløgsfed, hakket
  • 2 stk peberfrugt rød/gul, strimler
  • 1 stk squash, tynde skiver (2mm)
  • 1 stk forårsløg, skiver
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 smag til muskatnød, salt, peber
  • 4 stk torskefileter i 1cm skiver
  • 4 stk laksefileter i 1cm skiver
  • 1 - bakke babyspinat
  • 4 stk tomater i skiver
  • 1 hândfuld revet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Skær søde kartoflerne i tynde skiver (ca. 5mm), smør lidt olie på, og bag i ovnen til de er møre (ca. 20 min 180 grader varmluft).
  2. Svits løg og hvidløg i klaret smør til de er bløde, tilsæt peberfrugt, squash og forårsløg og svits med. Tilsæt piskefløde og lad koge lidt ind. Krydr med muskatnød, salt og peber.
  3. Lasagnen samles i et stort ovnfast fad. Lidt grøntsagssovs nederst, derefter et lag sødekartofler. Så fordeles torsken i et lag, og der lægges et lag tomater og babyspinat, og drysses ost på. Så grøntsagssovs, laks, spinat, tomat, sød kartoffel, grøntsagssovs og til sidst ost.
  4. Bages i ovnen 20 min ved 180 grader varmluft eller til fisken netop er gennemstegt.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.