Okse

En hurtig gryde! – Go til madpakken.

af thoke.thomsen og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 10 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Sværhedsgrad Let

Del

Om opskriften

Det er hele er taget på slum. Det handler om at være kreativ og smid det i, som du lige har i dit køkken

Ingredienser

  • 1 - Hakket oksekød
  • 1 - Gulerødder
  • 1 - Pastinak
  • 1 - Rød peber
  • 1 - Porre
  • 1 - Broccoli
  • 1 - Rødkål
  • 1 - Appelsin
  • 1 - Grov kokosmel
  • 1 - Goijibær
  • 1 smag til Madras Karry
  • 1 smag til Lime
  • 1 hândfuld Vand

Fremgangsmåde

  1. Kødet brunes først.
  2. Tilsæt først de hårde grøntsager (Gulerødder og pastinak)
  3. Tilsæt også lidt vand, og lad det koge lidt under låg.
  4. Tilsæt, rød peber, Broccoli, porre, og lad det koge lidt mere.
  5. Smag det til det karry eller andet krydderi som du kan lide.
  6. Tilsæt kålen, og vend det i gryden. Tag gryden af, og lad det trække lidt.
  7. Pyntes med appelsin, kokos, og goijibær, og frisk lime på siden.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.