Svin

Chorizo med bid

af mariop65 og arkiveres i ,

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 24 - timer

Tilberedning 1 - timer

Sværhedsgrad Middel

Portioner

Del

Om opskriften

Vi kan godt lide pepperoni på pizza hjemme hos os, men der er så meget skidt i det man køber. Så her er en opskrift på en pølse med meget smag men ikke så salt. Den er stærk.

Ingredienser

  • 700 gram hakket svin
  • 700 gram hakket oksekød
  • 3 spsk eddike af en slags, eller anden syre
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk frisk kværnet peber
  • 1.25 spsk tørret persille
  • 1 spsk tørret hvidløgspulver
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk tørret basillikum
  • 2 tsk paprika, jeg brugte røget paprika
  • 2 tsk knuste chili flager
  • 0,75 tsk kværnet fennikel frø
  • 0,25 tsk palmesukker eller anden sødt
  • 0,5 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

  1. Okse, svin og eddike kommes i en røremaskine sammen med resten af krydderierne. Der røres til alle krydderierne er fordelt i farsen. Læg farsen i en pose og kom den i køleskab til dagen efter.
  2. Farsen kan kommes i svine tarme eller laves til små boller. Jeg lavede små pølser, som kan steges eller koges og bruges i alt fra gryderetter til salater, mexikansk og pizza.
  3. Pølserne kan fryses.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.