Paleo dessert

Chokerende choko-bidder

af CSchouw og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Jeg ved det ikke

Forberedelse. 25 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Dette er en opskrift, som jeg selv benytter til at styre min chokoladetrang. Bidderne er nemme at tage med i en lille tupperware og man behøver kun én eller to bidder for at være tilbage på sporet.

Ingredienser

  • 4,5 dl Mandler
  • 3 dl Kokosolie
  • 1,5 dl Sirup eller flydende honning
  • 8 stk Tørrede dadler
  • 4,5 dl Rå kakaopulver

Fremgangsmåde

  1. Brug en skål og en god røreske, for "dejens" konsistens er hård at røre. Hæld kokosolie og sirup eller honning i en skål og tilsæt hakkede dadler og hakkede mandler. Tilsæt derefter kakaopulveret lidt efter lidt og rør sammen til det bliver en klistret chokoladebold. Brug evt. hænderne til sidst, med handsker på.
  2. Læg den færdige chokoladebold på et stort stykke husholdningsfilm og pak den ind. Rul filmen så massen bliver en lang pølse. Læg den i køleskabet til den bliver fast og hård.
  3. Herefter kan man skære små bidder af kagen og spise som dessert eller som slik når man har allermest lyst til lækre sager.
  4. (Red.: Bemærk venligst at sirup og flydende honning egentlig ikke er Paleo - overvej at skifte det ud med hjemmelavet dadelpuré eller alm. fast og rå honning).

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.