Paleo tilbehør

Broccolifritter

af Anni-Cecilie-Thy og arkiveres i

2 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 52 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
2 Antal

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 10 - minutter

Tilberedning 15 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Her er en dejlig paleoopskrift på Broccolifritter – de går sig rigtig godt som tilbehør til en god bøf eller bare som en snack til frokost – enjoy…

Ingredienser

  • 1 stk hel broccolistok
  • 0,5 stk løg
  • 1 stk æg
  • 25 gram mandler
  • - salt og peber
  • - fedtstof til stegning

Fremgangsmåde

  1. Broccolistokken rives groft på et rivejern.
  2. Hak eller riv løg meget fint.
  3. Blend mandler til mel.
  4. Bland mandler, løg, æg, salt og peber i den revne broccoli.
  5. Formes til små pandekager/flade frikadeller vha. en ske og ens hånd og steges på panden, til de er faste og gyldne.
  6. .
  7. Tip: Man kan blande andre grøntsager i sammen med broccolistokken – blomkålsstok, squash, gulerødder el aubergine fx.
Emneord: ,

Kommentarer

  1. Anni Cecilie Thy sagde til 15. marts 2013

    Spørg endelig hvis du/I har spørgsmål til opskriften… :-)

  2. Kristina Vildal sagde til 27. marts 2013

    Det er kun selve stokken du bruger fra broccolien, ikke?
    Det ser godt ud :)

  3. Tina Steenholdt sagde til 2. april 2013

    Jeg prøvede at lavede dem her til aften, men jeg kunne slet ikke få dem til at hænge sammen på panden.
    Det blev til en gang bixemad, men det smagte nu stadig godt .
    Har du nogen forslag til hvad jeg kan have gjort forkert?

    • Anni Cecilie Thy sagde til 8. maj 2013

      Det kommer an på, hvorfor de ikke hang sammen. Hvis det fordi, de sætter sig fast på panden, så brug evt lidt mere fedtstof. Er det, fordi de falder fra hinanden, når du vender dem, så prøv at stege dem i lidt længere tid ved lidt svagere varme, inden du vender dem. Alternativt kan du prøve at tilsætte lidt loppefrøskaller (1-2 tsk vil jeg tro), da det kan gøre, at dejen hænger lidt bedre sammen.
      - håber, det hjælper :)

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.