Paleo tilbehør

Blomskålscouscous

af Anni-Cecilie-Thy og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Forberedelse. 15 - minutter

Tilberedning 25 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Opskrift på blomskålscouscous. Du kan bruge rå blomkål, men den lidt skarpe kålsmag forvinder, hvis blomkålen lige bliver kogt lidt.

Ingredienser

  • 0,5 stk blomkålshoved
  • 2 stk små gulerødder
  • 1 stk lille løg
  • 1 stk snackpeber eller peberfrugt (rød el. gul)
  • 1 hândfuld mandler (evt. blandet med lidt hasselnødder)
  • 5 stk tørrede abrikoser
  • 1 stk fed hvidløg eller ½ tsk tørret hvidløg
  • - salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde over med vand.
  2. Gulerødderne skrælles eller vaskes og skæret i lidt mindre humpler.
  3. Blomkålshovedet deles i mindre buketter og skylles.
  4. Kom blomkålsbuketter og gulerodshumpler i det kogende vand og lad dem få et par minutter, til blomkålen begynder at få en lidt mere klar overflade. De skal ikke have for meget.
  5. Rist imens mandler (og hasselnødder) på en tør pande (indtil hasselnøddernes skaller begynder at falde af i flager) og blend dem til groft mel.
  6. Blend herefter blomkål og gulerødder, til de får en konsistens som couscous – det tager ikke så lang tid. Bland nøddemel og blomkålscouscous i en stor skål.
  7. Skær løg, snackpeber og tørrede abrikoser i små tern og vend sammen med resten. Smag evt. til med hvidløg, salt og peber.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.