Paleo tilbehør

4 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 54 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 54 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 54 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 54 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
4 Antal

Version Paleo 2.0

Forberedelse. 10 - minutter

Tilberedning 20 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Bearnaise på basis af blomkål og smør – super lækkert og super nemt!
Credit til Jimmi Rose for den oprindelige idé.

Ingredienser

  • 450 gram Blomkål, renset vægt
  • 100 gram Skalotteløg
  • 250 gram Smør eller klaret smør
  • 1 smag til Estragon, frisk eller tørret
  • 1 smag til Citronsaft
  • 1 smag til Havsalt
  • 1 smag til Peber

Fremgangsmåde

  1. Blomkålet skæres i små buketter (det forkorter kogetiden) og løgene skæres i tern. Kog blomkål og løg mørt. Hæld vandet fra gryden. Tilsæt smør og blend saucen glat - nemt med en stavblender. Tilsæt estragon og blend evt. lidt mere. Smag til med estragon, citronsaft, salt og peber og server straks.
  2. Saucen kan spises genopvarmet, men er allerbedst nylavet.

Kommentarer

  1. Thorkil Johnsen sagde til 27. januar 2013

    Det smager også rigtig godt, hvis man bruger pastinakker sammen med blomkålen!

  2. Sune Nielsen sagde til 12. marts 2013

    Hold nu kæft den smager godt… Kan klart anbefale… MUMS

  3. Dorte Trinity sagde til 17. marts 2013

    FANTASTISK! – Let, hurtig og bare god!
    FANTASTISK – intet mindre!

  4. Mike seisbye sagde til 18. september 2013

    Jeg prøver ikke at være negativ. Men jeg forstår ikke formålet med denne opskrift.

    Hvorfor så ikke bare lave rigtig bearnaise? Man må jo gerne spise æg?? Og her har man bare erstattet æg med blomkål?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.