Suppe

Avocado- og blomkålsuppe

af PaleoDK-Dropbox og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 2.0

Portioner

Del

Om opskriften

Min fremgangsmåde gør massen måske lidt for cremet, hvilket kunne have være løst med 1 dl mere vand, men det er jo smag og behag. Smagte den yderligere til med lidt østersolie, chili og hvidløg.
Opskrift af: Daniel Jeppesen.

Ingredienser

  • 1 stk blomkålshoved
  • 1 stk løg
  • 10 dl hønsebouillon vand
  • 3 stk pasteuriserede æggehvider
  • 3 stk modne avocado
  • - Olie
  • - TILBEHØR:
  • 600 gram bacontern

Fremgangsmåde

  1. Del cirka 1/4 af blomkålen i små buketter, og blancher dem kort i vand.
  2. Tag dem op og gem dem.
  3. Skær resten af kålen inklusiv stok og de lyseste af dækbladene i grove stykker.
  4. Kom olien og løgene op i en gryde, varm dem til de er klare. Tilsæt kål og sauter et par minutter.
  5. Tilsæt bouillonen og kog det mørt under låg, cirka ½ time. Blend suppen helt glat med en stavblender. Hæld den tilbage i gryden på nær cirka 2 dl.
  6. Varm de små blomkålsbuketter i suppen. Blend avocado i.
  7. Kom æggehviden i en blender og blend til det er skummende. Kom de 2 dl suppe i og blend sammen med æggehviden. Rør den blendede masse i suppen, som nu ikke må koge. Smag suppen til med salt og peber.
Emneord: ,

Kommentarer

  1. stina faurskov sagde til 10. marts 2013

    Hvornår skal avocadoen bruges?

  2. Lisbeth Vandel sagde til 10. marts 2013

    Hej Stina. Avocado skal i, inden æggehviden piskes og kommes i.

  3. Karina sagde til 10. marts 2013

    Hvor mange personer er den til?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.