Suppe

Asiatisk suppe med kylling

af Cecilie-Kaspersen og arkiveres i

1 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 51 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5
5 Gns
1 Antal

Version Paleo 1.0

Portioner

Del

Om opskriften

Den kolde tid kommer snart og så er det tid til Paleo suppe. Cecilie har her lavet en lækker asiatisk suppe med kylling, der er nem og enkelt at lave – selv i en travl hverdag.

Ingredienser

  • 400 gram kylling, som jeg har skåret i små stykker
  • 4 stk forårsløg
  • 1 stk almindeligt løg i små stykker
  • 200 gram champignon i skiver eller kvarte
  • 1 stk gulerod (som pynt)
  • 1 stk dåse kokosmælk
  • 2 dl vand
  • 3 stk fed hvidløg
  • - Chili (skåret i meget små stykker)
  • - Citronskal af 1 citron
  • 5 tsk Friskrevet ingefær
  • - Saften fra 1 lime
  • 1 tsk Citrongræs
  • - Basilikum
  • - Lidt olie

Fremgangsmåde

  1. Olie varmes og løg tilsættes.
  2. Inden de når at tage farve tilsættes kylling og champignon.
  3. Når kyllingen er stegt, puttes ingefær, chili, hvidløg, citronskal, limesaft og citrongræs i.
  4. Suppen koges i ca. 5 minutter, hvorefter kokosmælken tilsættes.
  5. Til sidst tilsættes forårsløg og basilikum som vendes rundt, og suppen pyntes med gulerod.
  6. Velbekomme
Emneord: ,

Kommentarer

  1. Søren Lynge Brandt sagde til 10. marts 2013

    Hvordan har du fået suppen så gullig som på billedet?

    Da vi lavede den var den total mørkegrå og så ret kedelig ud ;-)

    Smagen var fin nok. Overvejede at putte lidt karry pasta i for at få lidt mere smag og farve?

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.