Paleo dessert

Á la honningkage – uden honning

af Sabine-Murati og arkiveres i
Se denne opskrift pâ Sabine-Murati's hjemmeside!

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Paleo 1.0

Tilberedning 45 - minutter

Portioner

Del

Om opskriften

Nu er det jul igen igen igen….

Ingredienser

  • 160 gram mandler (tørristede på pande eller i ovn, fremhæver smagen)
  • 40 gram hasselnødder (tørristede på pande eller i ovn, fremhæver smagen)
  • 4 stk æg
  • 0,5 tsk havsalt
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt nellike
  • 50 gram mandelsplitter
  • 100 gram grønne rosiner (mørke rosiner kan også bruges)

Fremgangsmåde

  1. Mandler og hasselnødder blandes og køres til nøddesmør i en foodprocessor.
  2. Pisk nøddesmør, æg og krydderier sammen. Vend mandelsplitter og rosiner i dejen.
  3. Hæld dejen i en bagepapirsbeklædt brødform og bag i en forvarmet ovn på 160C i ca. 45min.
Emneord: ,

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.