Suppe

15 min. Suppe med kylling og grønt

af winster og arkiveres i

0 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 50 stemmer, gennemsnit: 0,00 ud af 5

Version Jeg ved det ikke

Forberedelse. 5 - minutter

Tilberedning 15 - minutter

Sværhedsgrad Let

Portioner

Del

Om opskriften

Jeg bruger denne suppe når aftensmaden/frokosten skal gå ekstra stærkt. Man kan variere den i uendeligheder, men jeg kan godt lide den helt simpelt.

Ingredienser

  • 450 gram Kyllingefilet
  • 2 stk Laurbærblade
  • 1 liter Kogende vand
  • 1 smag til Salt og peber
  • 1 spsk Frisk citronsaft
  • 1 stk Grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde

  1. Skær 450 g kyllingefilet i tern og brun på en varm pande med smagsneutral olie, fx solsikkeolie i 2-3 min.
  2. Kom 2 laurbærblade ned til kødet sammen med 1 ltr. kogende vand.
  3. Tilsæt 1/2 -1 pose frosne suppeurter (gulerødder, knoldselleri og porrer). Bring i kog og kog suppen i 7-10 min.
  4. Tilsæt salt og peber efter smag og tilsidst lidt frisk citronsaft.
  5. Hvis du ønsker mere smag, kan du sammen med laurbærbladene komme en grøntsagsbouillon i, men sørg for, at den ikke indeholder hvede eller andre ting, som du prøver at undgå.

Send en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive kommentar .

Facebook Login[oa_social_login]

Opret (gratis) medlemskab

Nyhedsbrev

Fâ besked nâr der nye opskrifter og indlæg.

Privatlivspolitik - din e-mailadresse er sikker hos os.