Paleo blog

Skærmbillede 2013-03-12 kl. 11.40.17
  Følgende retter er inspiration til den kommende uge og generelt til paleo-livsstilen. Vi forsøger fremadrettet at lave indlæg med denne slags inspiration. Spørg endelig – men det er langt fra alt jeg har præcise mål på, da jeg eksperimentere en hel del i køkkenet....
Skærmbillede 2013-03-04 kl. 10.28.02
  Hvor er det fantastisk at paleo-opskrifter.dk er nævnt i den nye udgave af magasinet naturli. Læs magasinet her og gå til side 36. Tak til Sabine Murati...
dannebrog
Nu er amerikanerne ved at lære det…. Hvornår lærer den almene sofa-spisende og tv-seende dansker at spise ordentlig – drop nu brød, pasta, sukker mv. og være ikke bange for at få ordentlig fedt. Se nedenstående indslag fra CBN.com Spottet af Lars Kristian Rasmussen på PaleoDK...
kalcium-i-grønne-grøntsager
Thomas Rode har spottet denne fine oversigt over gode kilder til kalcium. Hvis du lever efter Paleo 1.0 og derved ikke får mejeriprodukter, er det vigtigt at du er opmærksom på at få dækket dit kalcium behov. Håber i kan bruge oversigten – hvis der er en læser der skulle have lyst til at skrive en artikel om kalcium og hvor meget/lidt vi skal have, så poster vi den gerne her på siden, så andre kan få glæde af...
Skærmbillede 2013-02-21 kl. 12.53.39
Thomas Rode og Arne Astrup var i går aftes i Go’aften Danmark og snakke om Stenalderkost. Arne Astrup godkender tilgagen og erkender at det er sundt – han tvivl dog på om det er noget for hele Danmark, der er vant brød, sovs og kartofler. Se hele interviewet her!   Tak til Thomas for endnu en gang, at promovere den god sag....
Whole30 - hvad og hvordan
Whole30 er en fantastisk metode til at lære dig selv at kende, hvad reagerer din krop på og hvad reagerer den ikke på. Her hos paleo-opskrifter.dk anbefaler vi klart, at alle der vil prøve Paleo, at starte med en Whole30. For mere erfarne personer inden for Paleolivsstilen er Whole30 en rigtig god måde at lige at “stikke fingeren i jorden” på og se om der er noget der kan gøres bedre. Hvad er Whole30? Bestemte fødevaregrupper (såsom sukker, korn,...